На залиха во главен магацин

Метална Конструкција – Ајфелова Кула

1,090.00ден

Опис

Сетот содржи 389 делови.
Развива фини моторни вештини и имагинација кај децата.
Ги подобрува техничките вештини и поттикнува трпение и концентрација.
Материјал: метал
Погоден за деца од 6 години.

Може да ви се допаѓа и…