На залиха во главен магацин

Микроскоп со 15 експерименти – Buki

1,890.00ден

Опис

Набљудувајте го микроскопскиот свет со овој микроскоп со 400 x зголемување – идеален за почетници. Содржи 15 експерименти за разбирање на материјалите околу нас, со опрема за подготовка на свои примероци.

Содржи: 1 Микроскоп, 1 скалпел, 1 пинцета, 2 слајдови со подготвени примероци за набљудување, 3 празни слајдови, 12 мали слајдови со 12 налепници, петриева чинија, илустрирана брошура во боја.

Димензии на кутијата: 21.70 x 10.70 x 28.70 cm

Потребни се 2 LR06-AA батерии, кои не се вклучени во комплетот. Батериите треба да ги менува возрасно лице. Батериите се класифицирани како WEEE и треба да се отстранат безбедно кога веќе не се потребни.

Препорачана возраст: 6 г+