На залиха во главен магацин

Мојата Мала Слаткарница – Janod

2,090.00ден

Опис

За возраст од 3-10 години
Помага во развојот на креативноста, љубопитноста и фантазијата
Ја поттикнува способноста за соработка и споделување

Овој дрвен комплет за правење слатки се состои од 19 елементи и ќе им овозможи на децата безбедно да учествуваат со своите родители во секојдневните кујнски активности и да развијат страст за готвење.

Комплетот вклучува: брашно во ленена вреќичка, картонска кутија за шеќер, шише млеко, јајце (може да се пресече на 2 дела коишто се спојуваат со велкро жолчка), лента чоколадо, сукано тесто (направено од филц), 4 колачиња (2 мечиња и 2 зајачиња), дрвена кујнска вага, метален сад за месење и матење, шпатула, сукало, секач, плех за сервирање.

Повеќето елементи се направени од дрво FSC (добиени од одржливо управувани шуми) и обоени со бои кои се безбедни за децата. Овој комплет е одлично дополнување на секоја детска кујна.

Вие исто така би сакале…