Нема на залиха

Мојата прва сложувалка Montessori – Шума – Headu

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591420133 Категорија

Опис

Децата можат да ја состават сложувалката и да се забавуваат вметнувајќи ги дрвените фигури во соодветните простори. Играта е направена со висококвалитетни материјали, погодни за деца.