Купи!
На залиха во главен магацин

Мотор на акумулатор 12V4.5Ah Shadow Black 6688- Moni

7,190.00ден

Опис

Возраст: 3-8 години
Максимална поддржана тежина: 40 kg
Додатоци: фарови • Музичка • Mp3 приклучок • LED светла • Кожено седиште
Гуми: LED светло • пластика
Начин на движење: електричен
Број на седишта: 1
Број на брзини: 1
Батерија: 1x12V4,5Ah
Максимална брзина: 6 km/h