Купи!
На залиха во главен магацин

Мотор на Акумулатор Torino Red – Moni

8,990.00ден

Опис

Мотор на акумулатор Торино
Возраст: 3-8 години
Максимална поддржана тежина: 25 kg
Додатоци: предни светла• Свирка
Додатоци: Музичка функција• Mp3 излез• LED светла
Гуми: пластика
Начин на движење: електричен
Стартување преку копче
Број на седишта: 1
Батерија: 6V7Ah

Производот е дизајниран за сув и рамен терен!
НЕ ГО КОРИСТЕТЕ НА ТЕРЕН со кал!
Никогаш не користете на коловози, во близина на автомобили, на или во близина на стрмни падини или скали, базени или други водни површини, во калливи или мочурливи области!

Големина: 105x48x76 cm
Тежина : 12,66 kg

Вие исто така би сакале…