На залиха во главен магацин

Мотор на педали Galaxy Blue – Pilsan

5,900.00ден

SKU: 07292 Категорија

Опис

За возраст: 3-8 години
Максимален капацитет за издржливост 35 кг.
Преден браник
На педали со ланец
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина е погодна за здравјето на децата, без канцерогени супстанции
Димензии: 58,5х98х58 см