Нема на залиха

Mрежа за корито бела ХL – Baby Jem

450.00ден

Нема на залиха

Опис

• Благодарение на страничните закачалки мрежата се прикачува на коритото и бебето можете да го бањате лесно и удобно без да ви треба нечија помош. Наменета е за бебиња од самото раѓање до 6 месеци.
• Димензии на производот: 40 x 80cm.
• Димензии на пакувањето: 12 x 14 x 5cm.