Нема на залиха

Mрежа за корито шарена – Baby Jem

399.00ден

Нема на залиха

Опис

• Благодарение на страничните закачалки мрежата се прикачува на коритото и бебето можете да го бањате лесно и удобно без да ви треба нечија помош. Наменета е за бебиња од самото раѓање до 6 месеци.