На залиха во главен магацин

Музичка играчка Animal Paradise – Abero

1,390.00ден

Опис

Материјал: ПВЦ
Препорачана возраст: од 19 до 36 месеци
Овој производ содржи електронски компоненти, не треба да допира вода или да се става и да се користи во влажна средина,

Димензии: 19,1 x 15,2 x 14,7 см