На залиха во главен магацин

Музичка играчка Hippo – Bkids

1,590.00ден

Опис

Вашите малечки можат да испуштат шарени топчиња низ отворот на горниот дел, а потоа да ги гледаат како излегуваат од устата на нилскиот коњ додека музичките копчиња светат.