На залиха во главен магацин

Музичка играчка куче Dogremi – Chicco

2,490.00ден

Опис

Музичка играчка куче Dogremi Chicco
Музичко куче со инфра- црвено далечинско управување со 2 начини на игра.
Мини активен центар, на страната на кучето се карактеризира со 5 копчиња кои му овозможуваат на Вашите малечки да играат со двата начини на игра.
Далечинското управување има 2 копчиња, едно за движење на кучето кон напред, а другото за вртење во спротивна насока.
Препорачана возраст од 12 – 36 месеци.