Нема на залиха

Музичка Вртелешка – Infantino

2,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Вашето бебе може да сонува заедно со музичката вртелешка на Infantino. Вртелешката содржи 4 висечки животни кои се вртат околу во придружба на приспивна музика. Вртелешката лесно може да се прицврсти на страната на бебешкото креветче или колевка.
Музичката вртелешка е прекриена со ткаенина. Има огледало во средината на истата.

Карактеристики:
* Музичката вртелешка е ротирачка
* Не се потребни батерии
* Мелодијата на музичката вртелешла е приспивна
* Огледало во средината на вртелешката
* Лесно може да се прикачи на работ на креветчето или колевката
* Покриена со ткаенина