На залиха во главен магацин

Музичка Вртелешка Push And Play – Vtech

1,590.00ден

Опис

Вртете ги и запознајте ги животните, звуците, формите и броевите со Push & Play Spinning Top! Клипот притиснете го надолу и животните ќе започнат да се вртат во круг помагајќи му на Вашето дете да ги открие врските меѓу причините и последиците. Забавните и звучни ефекти ќе ја подобрат аудио стимулацијата. Четирите животни се претставуваат себеси светејќи, и му пеат песна на бебето.
Со притискање на четирите копчиња во облик на светло се подобрува визуелната стимулација и се воведуваат форми и броеви.
Забавните фрази, звуци и мелодии го поттикнуваат детето да открива и истражува.
Вклучува 7 возбудливи песни и 20 забавни мелодии. Гласот на англиски јазик промовира препознавање и го забрзува учењето.
4 обоени копчиња за животни, ги претставуваат животните и боите.
Копчињата со 4 форми претставуваат форми и броеви.
Најдобро за возрасти: од 6 до 30 месеци.