На залиха во главен магацин

Музички Диносаурс – Hola

1,590.00ден

Опис

ФУНКЦИЈА:

Сетилен развој – големите шарени светла го поттикнуваат допирот и истражувањето на бебето;

Аудитивно учење – звуците и песните го развиваат слушањето и чувството за музика и ритам кај бебето.

Моторни вештини – Дино движењето со светла го привлекува бебето да лази и брка додека формата и копчињата со весели  бои помагаат во умешноста на прстите.

Потребни се 3 AAA батерии (не се вклучени).