На залиха во главен магацин

Музички Комплет Sunshine – Janod

2,170.00ден

Опис

Овој комплет музички играчки од серијата Sunshine на францускиот бренд JANOD е совршена прва музичка играчка за децата, која помага да се развијат слухот, чувството за ритам и музичките способности. Исто така, го поддржува развојот на имагинацијата, концентрацијата, упорноста и моторната координација.

Комплетот вклучува: ксилофон со осум тонови, 2 дрвени стапчиња, кастанети, флаута и дајре. Секој инструмент звучи различно, со што детето ќе има можност да научи многу звуци и – благодарение на бројот на инструменти во комплетот – да создаде свој бенд со пријателите.

Комплетот се насликан со прекрасни сончеви бои и весели илустрации – на дајрето е претставено лавче, флаутата е украсена со отпечатоци од шепи, а кастанетите со шарени растителни мотиви.

♪ Придружете им се на лавчето Лео и на тигрицата Тес на поетско и музичко патување низ Африка и Азија со линијата SUNSHINE дрвени инструменти за деца од Janod: играчки во топли и пријатни бои, за совршен вовед во светот на музиката!