На залиха во главен магацин

Музички сет – Конфети – Janod

2,190.00ден

Опис

За возраст: 2-5 години
Материјал: Дрво / Wood

Сет со 4 музички инструменти:

1 Метален ксилофон со 8 тонови (25 x 12 x 4,5 cm)
1 Дајре (15 x 15 x 4,5 cm)
1 Флаута (должина 31 cm)
1 пар кастанети (6 x 6 x 2 cm)

“Confetti” е комплетна линија на музички играчки на Janod, којашто ги буди сите сетила и ги воведува најмалите музичари во прекрасниот свет на музичката импровизација.