Нема на залиха

Направете Авион 3D – Патувај, Учи и Истражувај – Sassi Junior

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој голем сет вклучува книга и дел што ги содржи сите делови што ви се потребни за да го направите авион. Фасцинантната историја на авијацијата и искуството на правење модел помагаат во негување голем број вештини.