Нема на залиха

Навлака За Душек Ленти-Ту Бело Сива – Три Другара

890.00ден

Нема на залиха

SKU: 146603 Категории: ,

Опис

Навлака за душек со ластик
Состав 100% памук + ластик околу целата навлака
Одговара на димензии на душек 120х60 см и висина 15 см
Контролата на квалитетот ја извршува институт CIS во Белград