Нема на залиха

Навлака За Душек Туфна Бело Сива – Три Другара

830.00ден

Нема на залиха

SKU: 14660301 Категории: ,

Опис

Навлака за душек со ластик
Состав 100% памук + ластик околу целата навлака
Одговара на димензии на душек 120х60 см и висина 15 см
Контролата на квалитетот ја извршува институт CIS во Белград