На залиха во главен магацин

Ограда Cheer Little Explorer – Joie

8,590.00ден

Опис

Едноставен и стилски дизајн со метални шипки кои го исполнуваат секој простор.
Душече кое што се вади, за двојна намена, за спиење или играње.
Мрежа на сите 4 страни за вентилација.
Компактна оградица, лесно се затвара за складирање или патување.
Рачка за носење.
Страничен патент за лесно влегување.
Две плишани играчки кои се прикачени на страната , за да го надополнат изгледот.
Димензии: 96 х 96 х 76см