На залиха

Ограда за игра висина 80 cm – Dolu

6,110.00ден

SKU: 3016 Категории: ,

Опис

Ограда за играње погодна за двор, тераса или домашно детско катче
Може да се наместиво различни форми – круг, квадрат, правоаголник.
Парчиња: 10
Големина на едно парче: 80 x 44 см.
Погодна за деца над 6 месеци