Нема на залиха

Оградица Boho Beige – Moni

5,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Ви го претставуваме одличниот модел на оградица за игра ” Boho”, кое се одликува со интересен дизајн, функционалност, удобност и загарантиран квалитет.
Оградицата е исклучително компактна, зафаќа малку простор и е многу лесна за носење. Значи, каде и да одите, можете да ја понесете со вас.
Освен сладок сон, погоден е и за забавни игри. Безбедна е, па родителите можат да бидат сигурни дека нивното малечко нема да падне.
Во оградицата Вашето бебе ќе се чувствува одлично, ќе поминува часови во забавни игри, а кога ќе се умори, слатко ќе заспие.
Моделот ја обезбедува потребната удобност, безбедност и сигурност на детето.
Благодарение на големите мрежести прозорци, ќе можете да го гледате бебето во секое време и да бидете сигурни дека се чувствува добро.

9.100 кг
99x99x77 см
24x24x84 см

Може да ви се допаѓа и…