На попуст!
На залиха

Оградица Giant Grey – Moni

3,990.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Погодна за деца со тежина под 15 кг и висина под 86.4 см.
Лесна за склопување, погодна за транспорт.
Детска оградица за игра со квадратна форма – 1 ниво
3 страни со мрежа
Двојно обезбеден систем за склопувањеКарактеристики:
93x93x77см
9,10 кг