Нема на залиха

Организатор за во бања – Baby Jem

499.00ден

Нема на залиха

SKU: 900097 Категории: ,

Опис

• Организаторот е корисен производ дизајниран да обезбеди ред во бањата и не зазема скоро никаков простор. Лесно се придржува на рамното тло со своите силни чаши за вшмукување. Можете лесно да ги достигнете потребните производи додека сте во бањата.
• Димензии на производот: 26 x 43cm.
• Димензии на пакувањето: 14 x 15 x 8cm.