Нема на залиха

Пеперутка Со Форми – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа дрвена пеперутка е составена од 8 форми што треба да бидат поставени на крилјата, за да децата да ги учат формите и боите додека се забавуваат! Помага при развојот на координацијата кај малите деца, затоа што мора да ги поврзат вистинските форми со соодветните места.

Материјал: Дрво
Димензии: 26 x 7 x 22,5 cm
Возраст: 18м+