Нема на залиха

Перница За Трудници Boppy Mod Geo, бела и сива – Chicco

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

The Boppy Pregnancy Pillow го олеснува спиењето во текот на бременоста и обезбедува целосна подршка за рбетот.
Со помош на физиотерапевт, the Bobby Total Body Pillow е дизајнирана да обезбеди што е можно повеќе подршка почнувајќи од главата, па надолу до прстите.
Оваа перница ќе ви обезбеди голема удобност и релаксираност во текот на спиењето.
Перницат доаѓа во три дела кои можат да се комбинираат за да обезбедат максимална подршка или истите да се користат одвоено во зависност од вашите потреби.
Флексибилниот дизајн покажува дека перницата е погодна за секоја фаза од бременоста и е идеална за секоја мајка.
За одржување на максималана хигиена перницата може да се пере во машина.Карактеристики на производот:
Добро спиење во текот на бременоста кое е од суштинско значење
Нуди целосна подршка за мајките за време на бременоста
Помага во ублажувањето на евентуална непријатност
Се пере во машина
Димензии: 80*130*24 см
Маеријал: памук