Нема на залиха

Перниче ергономско со мемори пена – облак – Kikka Boo

590.00ден

Нема на залиха

Опис

Достапни бои: Бело; Сиво/Бело-Облаче;

• Eргономско перниче за правилно оформување на главата на бебињата во облик на облак.
• Со мемори пена.
• Навлака од многу мек и нежен материјал кој не поти.
• Димезии: 28x28x3cm