На залиха во главен магацин

Перниче За Игра – Taf Toys

1,490.00ден

Опис

Охрабрете го Вашето бебе да ужива во играта на стомак со супер меката подлога за развој.
Благодарение на уникатниот ергономски дизајн, перничето овозможува неограничено движење на рацете на бебето.
Бебето може да вежба кревање на главата и да ги развие мускулите на вратот.
Мекиот материјал, тропалките и глодалките ќе му помогнат на бебето да почне да лази.
Димензии на перничето: 42 цм x 10 цм x 23,5 цм.