На залиха во главен магацин

Песок За Моделирање – Плажа – Art Craft

990.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Сетот доаѓа со сукало, гребло, лопата, калап за делфин, сечило и кофичка како и 500г песок.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…