Нема на залиха

Пирамида – Годишни времиња – Janod

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Пирамида од 10 картонски коцки на тема годишни времиња. Сите коцки се прекрасно илустрирани со животни, растенија и карактеристики на секое годишно време. Играјќи си со оваа играчка децата учат и ги развиваат своите моторички вештини додека се забавуваат.

За возраст: од 1 година
Димензии: 13.5 x 13.5 x 87 cm
Материјал: Картон • Cardboard