На попуст!
На залиха во главен магацин

Пиратски Брод Toot Toot Friends – Vtech

4,260.00ден

SKU: 80177803 Категорија:

Опис

Препорачана за возраст од 1 до 5 години

Интерактивен MagicPoint ™ Пиратски брод што се отвора за да стане остров на богатство. Светлечките копчиња ја поттикнуваат љубопитноста и многу повеќе!

Јо хо хо! Време е да отпловиме на Островот на богатството со Кралскиот Пиратски брод на VTech®„Toot Toot Friends“! Овој интерактивен пиратски брод е преполн со изненадувања, може да се отвори за да открие брилијантен сет за игри на Островот на богатството! Доаѓа со три пријателчиња Капетан Монти, морнарот Стенли и мајмунот! Поставете ги знаците на MagicPoint за забавни одговори! Притиснете го копчето за топот за да ја пуштите топката! Притиснете ги светлечките копчињата за забавни одговори! Откријте го Островот на богатството, борете се со октоподот и пронајдете го ковчегот со богатство! Тоа е животот на пиратот „Тут Тут“!