На попуст!
На залиха

Плишана играчка Lampo 44 cats Chicco

1,430.00ден

Опис

Прицврстете го копчето на Вашиот чевел.
Врзете го Вашиот чевел.
Променете ја положбата на шапката.
Ги содржи песните и фразите од ТВ сериите 44 Cats.

Мачето Лампо го промовира учењето на детето со разни забавни активности. Плишаната играчка за учење е богата со активности кои ја стимулираат координацијата на очите и музичките вештини.