Нема на залиха

Подлога гнездо Сива – Kikka Boo

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Најмеката прегратка после мајчината овозможена со удобното бебешко гнездо на Kikka Boo

• Најмеката прегратка после мајчината.
• 3 во 1 производ на Kikka Boo од мемори пена кој обезбедува максимална удобност на бебињата.
• Удобно бебешко гнездо за спиење.
• Подлога за количка или креветче.
• Перница за доење.
• Димензии на производот:95 x 63/40 x 20см.