На залиха во главен магацин

Подлога за игра со играчки Magic Forest 0m+- Chicco

2,490.00ден

Опис

Шарена подлога со лакови, имитирајќи волшебна шума.
Допирањето и визуелниот контакт со нив промовира развој на вештини за визуелна координација.
Подлога во овална форма, со разнобоен распоред и лак што се отстранува со мека ткаенина, безбеден и универзален систем за фиксирање.
100% полиестер.
Безбеден и практичен. Забавни, шарени играчки од текстил.
Може да се пере во машина.
Димензии: 80 x60 см
Препорачана возраст: 0+