На залиха

Подлога за пресоблекување Мама Мече – Albero

1,390.00ден

Опис

Достапни Бои и Дезени: Mama bear-Бела, Sweet dreams-Сива; Sweet dreams-Жолта; Teddy-Жолта; Teddy-Сина; Мече-Розе; Мече-Жолто; Балон/Авион-Розе/Сино; Балон/Авион-Зелено/Сино; Мама/Мече-Жолто/Зелено; Sweat Bear-Зелено; Мама/Мече-Сиво; Бувчиња-Шарено

• Подлогата се користи за дневна нега на бебето.

• Материјалот со кој е обложена подлогата е безбеден за меката и нежна кожа на бебето.

• Страничните делови на подлогата се специјално дизајнирани за да го заштитат бебето од лизгање.

• Подлогата се монтира на креветче со стандардна големина 120х60 со делови кои се вклучени во секое пакување со подлогата.

• Димензии : 70×47 cm.