Нема на залиха

Подлога за пресоблекување со појас – Baby Jem

2,250.00ден

Нема на залиха

Опис

• Бебињата знаат честопати менувањето пелена да го направат невозможно и да претставува вистински проблем за мајките.Со подлогата за пресоблекување со појас менувањето пелена ќе биде побрзо,попрактично и голема помош за мајките.
• Димензии на производот: 42 x 68 x 13cm.
• Димензии на пакувањето: 43 x 69 x 14cm.
Достапни бои: бела, сина и розева