На залиха

Подлога за пресоблекување Sweet Dreams Жолта – Albero

1,390.00ден

Опис

• Подлогата се користи за дневна нега на бебето.
• Материјалот со кој е обложена подлогата е безбеден за меката и нежна кожа на бебето.
• Страничните делови на подлогата се специјално дизајнирани за да го заштитат бебето од лизгање.
• Подлогата се монтира на креветче со стандардна големина 120х60 со делови кои се вклучени во секое пакување со подлогата.
• Димензии : 70×47 cm.

Може да ви се допаѓа и…