Нема на залиха

Појас за проодување – Baby Jem

610.00ден

Нема на залиха

Опис

• Практична проодувалка со која ќе му помогнете на детето полесно да прооди и воедно ќе добие слобода и сигурност при првите чекори. Го поттикнува чувството за рамнотежа на природен начин.
• Димензии на производот: 28 x 25cm.
• Димензии на пакувањето: 11 x 25cm.