Нема на залиха

Појас за заштита на уши – Baby Jem

690.00ден

Нема на залиха

SKU: 900224 Категории: ,

Опис

• Најистакнатиот проблем со ушињата кај бебињата може да се поправи со претпазливост во првите 3 месеци. Појасот ќе ви помогне правилно формирање на ушињата на вашето бебе. Благодарение на лентите можете да го прилагодите на големината на главата на вашето бебе.