Нема на залиха

Поларен свет – Мојата прва монтесори сложувалка – Headu

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Децата ја составуваат малата сложувалка со поларна сцена и се забавуваат пронаоѓајќи на кое место на неа треба да ги постават живвотните направени од дрво.

Изработена е од супериорни материјали безбедни за децата.

Содржи сложувалка од 7 делчиња и 5 животни од дрво.

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Материјал: Картон

Headu – Италија