На залиха во главен магацин

Полициски Шатор

2,190.00ден

Опис

Вашето дете ќе се забавува со часови со овој шарен шатор за играње. Поставете го во дворот или во домот, а децата ќе добијат тајно скривалиште. Одличен е за поттикнување игра, авантура и забава. Обезбедува удобно засолниште за патувања и активности на отворено
Поттикнува ИМАГИНАТИВНА И КРЕАТИВНА ИГРА – Оваа игротека ќе ја истакне имагинацијата на вашето дете без разлика дали си игра сам или игра улоги со други. Тоа ќе помогне да се развијат социјалните вештини и навистина да се истакне креативната страна на вашето дете што може да доведе до идна актерска кариера!
Не се потребни алатки!!! Екстремно лесен, отпорен на вода и оган. Уникатните можности за преклопување на овој шатор овозможуваат да се симнува и безбедно да се чува насекаде во вашиот дом. Може лесно да се спакува и да се носи со вас на посебни патувања
ИДЕАЛНИ ЗА ВНАТРЕНИ И НАДВОРЕНИ ПРОСТОРИ: – Оваа детска игротека е неспоредливо разноврсна. Освен што ќе го ставите во вашата куќа, можете без напор да го поставите и во вашиот двор, вашата градина или кој било друг надворешен простор