Нема на залиха

Повеќеслојна сложувалка со форми и бои – Goki

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Децата ќе се запознаат со интересни форми и со различни бои. Ќе треба правилно да ги сортираат формите според нивната големина и форма. Оваа повеќеслојна сложувалка ги стимулира фината моторика, концентрацијата и имагинацијата. Сите делови се бојадисани со бои на водена основа, коишто се целосно безбедни.

Комплетот содржи: Основа за редење и 15 форми.

Димензии19.7 x 19.7 x 1.4 cm
МатеријалДрво/Wood
Возраст2+