Нема на залиха

Прилагодлив сет за кошарка Спајдермен

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

За деца кои се заинтересирани за кошарка и сакаат спортска активност. Самостоен обрач за кошарка
Висината може да се прилагоди во 3 должини: 76 – 116- 155 см. Дијаметар на обрачот е 41 см.
Треба да се намести под надзор на возрасните. Резервоарот мора да се наполни со вода или песок.
Вклучена е пластична топка.
Возраст: 3+