На залиха во главен магацин

Противпожарен Камион – Lena

830.00ден

Опис

LENA® противпожарен камион со резервоар за вода и функција за прскање, скала и целосно фигура за играње, возачка кабина и рачка што може да се навалува. Димензии: 26 cm. Погоден за деца од 3 години.

Може да ви се допаѓа и…