Нема на залиха

Противпожарна Станица Со Додатоци – Hape

6,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа дрвена противпожарна станица на три нивоа е подготвена за секакви итни случаи, со наместена канцеларија, простории за јадење и спиење, автоматска гаражна врата и противпожарен столб што оди од врвот до приземјето.

Содржи: камион и хеликоптер. Има светлосни сигнали и противпожарна сирена.