На попуст!
На залиха во главен магацин

Прожектор Јагне – Vtech

1,720.00ден

Опис

• Ламба за креветче, во форма на слатка овца, со магично, нежно светло и проекција.
• Контролната единица за родителите вклучува: 2 начини на свирење, контрола на јачината на звукот, контрола на движењето и светлото и тајмер (10/ 20/ 30минути).
• Со приспивни песни, звуци од природата и смирувачки мелодии.
• Сензор за активирање со глас, кога вашето бебе ќе заплаче.
• Вклучени се ленти за прикачување на креветчето.
• Свири 40 приспивни мелодии и 3 песни.
0м+