На залиха во главен магацин

Прожектор лисица – Infantino

2,790.00ден

Опис

Бебињата ќе уживаат покрај оваа ноќна лисица која свири приспивна музика додека проектира шарено подвижно светло.
Нуди 20 минути на музика и звуци на природата, вклучувајќи 5 мелодии и 3 звуци на природата.
Движењето на опашката на лисицата создава пријатна проекција, визуелен ефект и насочување на фокусот кон лисицата.
Бебе лисицата се отстранува , за да се користи ноќното светло.Прилагодливо светло и музика со и без аудио.
* 20 минути музика со звуци од природата; 5 мелодии и 3 природни звуци.
* Движењето на опашката на лисицата креира или создава убава проекција.
* Отсранлива бебе лисица за да може да се користи ноќното светло.
* Прилагодливо светло и музика.
* Редот на боите во опашката може да се разликува од сликата.