На залиха во главен магацин

Работилница Smart2Play – Chicco

1,090.00ден

Опис

Комплет за алатки Chicco Gear & Workbench е мини-работилница со комплет за алатки за деца од 1 година.
Главни предности:
Вклучени се 13 различни алати – чекан, шрафцигер, клуч, завртки, запчаници, завртки и други резервни делови
брзините може да се ротираат со ставање на нив на работната површина во правилна низа.
Dизајнот на работната површина ви овозможува да го користите како кутија за чување алатки: само превртете ја табелата на крајот од играта
играчката ќе му овозможи на бебето да се чувствува како вистински механичар, а исто така придонесува за раниот развој на причинско-последичните односи и моторните вештини