На попуст!
На залиха во главен магацин

Race Buggies AlienPanic – Nikko

1,590.00ден

Опис

Високо отпорното, далечинско управувано теренско возило кое овозможува возење по сите терени. Има LED светла што ја прават играта забавна дури и во мракот. Достигнува брзина до 7,5 км на час, на фреквенција од 2,4 GHz. Опсег на растојание од 40 метри.
Карактеристики:
опсег приближно 40 м
достигнува брзина до 7,5 км на час,
работи на фреквенција од 2,4 GHz, што им
управувано со батерија;
возило 4 x AA,
далечински управувач 3 x AAA (не е вклучено),
големина на возило 23 см.
Наменето за деца над осум години.